mvdw-logo website2

De huidige tijd kenmerkt zich door toenemende juridisering, ook van allerlei bedrijfsmatige processen. Juridische documenten zijn daar niet meer uit weg te denken. Statuten, aandeelhoudersovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, samenwerkingscontracten, en de enorme variatie aan (internationale) handelsovereenkomsten. Alles moet op schrift en op de juiste manier worden opgesteld. En vervolgens actief worden beheerd.

Onze ervaring leert dat binnen veel ondernemingen structurele aandacht voor de juridische agenda een sluitpost is. Veelal vanuit kostenoogpunt. Begrijpelijk, maar met alle risico’s van dien. Het gaat immers meestal goed, tot het een keer ècht fout gaat.

Legal Stand-by Overeenkomst

De Legal Stand-by Overeenkomst ontzorgt u op het gebied van het beheer van uw juridische agenda. U besteedt voortaan stelselmatige aandacht aan de juridische processen binnen uw onderneming. Door kritisch stil te staan bij die zaken die u wellicht op het oog ondergeschikt lijken helpen wij u uw ondernemersrisico’s significant te beperken.

De Legal Stand-by Overeenkomst kan op maat worden afgesloten. U kunt gebruik maken van een aantal bedrijfsjuridische diensten, waarmee u direct verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige juridische hulplijn. U zult merken dat ons dienstenpakket is afgestemd op de behoefte van uw onderneming. Voor kleine en grote vragen, voor gewichtige en minder zware problemen.

Het standaard abonnement omvat:

  • kosteloze telefonische rechtsbijstand
  • 18 uur per jaar advies- en/of rechtsbijstand
  • periodieke aandacht voor uw juridische agenda
  • toegang tot in onze kennisbank opgeslagen modelovereenkomsten en -documenten
  • abonnement op de premiumversie van onze WVP-kalender©
  • abonnement op onze nieuwsbrieven en andere juridische updates
  • binnen een doeltreffende responstijd, waar nodig 24/7

Het tarief voor de standaardversie van Legal Stand-by Overeenkomst bedraagt € 425,- ex BTW per maand. Vanzelfsprekend maken wij graag een offerte toegespitst op de omvang en complexiteit van uw onderneming. U kunt daarbij denken aan uitbreiding van de omvang van de Legal Stand-by Overeenkomst maar ook voor een beperkte dienstverlening tegen een lager maandbedrag.

De standaardversie van de Legal Stand-by Overeenkomst is hier te downloaden.