Eet met je hart, met medewerking van Van de Wouw advocaten

Bosche ondernemers brachten op 17 december jl. de kerstgedachte in praktijk door voor zo’n 50 eenzamen en ouderen een kerstmaaltijd te koken. Ze deden zelf de boodschappen, trokken een kookschort aan en serveerden daarna een driegangendiner voor hun gasten. Die lieten het zich goed smaken, maar waren vooral verrast door de warme sfeer. Van de Wouw advocaten was hierbij aanwezig.

De maaltijd was een initiatief van de Stichting Eet met je Hart, een organisatie van de Boxtelse Babs van Geel. Restaurantgasten betalen een extra euro bovenop hun rekening en met dat geld ondersteunt de stichting lokale activiteiten voor armlastigen.

De ondernemers uit Den Bosch gingen nog een stap verder door ook zelf te gaan koken. Gert Meijerman vertelt: “geloof het of niet, maar voor mij was het een dagje uit, echt leuk om te doen. De gasten vonden het fantastisch en zo’n dagje onbaatzuchtig zijn voor zulke lieve mensen is mij erg goed bevallen. We hebben ons op dat moment ook echt als een team gevoeld. Kortom, echt een aanrader. Wij zijn er volgende jaar weer bij..“

vrijwilligers

Daarnaast werd er behoorlijk gesponsord door de ondernemers uit ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Zo kregen de gasten allemaal een mooi kerstpakket mee.

Foto: Omroep Brabant