mvdw-logo website2

Advocaat

gertGert is sinds 2010 verbonden aan Meijerman van de Wouw advocaten. Hij was daarvoor ruim 10 jaar als bedrijfsjurist werkzaam bij internationale ondernemingen in de ICT-, pharma-, retail- en de olie-industrie, waarvan laatstelijk als hoofd juridische zaken bij Chevron Benelux downstream. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor onderhandelingen met partijen als Arcelor Mittal, Daimer Benz en Toyota. Binnen Chevron werd Gert beschouwd als de global automotive counsel.

Hij adviseert momenteel naast multinationals als Vinci en de Teeuwissen Group ook graag kleinere en middelgrote ondernemingen uit de regio. Gert is vooral werkzaam in het ondernemingsrecht. Zijn expertise ligt in het bijzonder op het gebied van (internationale) handelstransacties.

Gert besloot in 2010 terug te gaan naar de advocatuur om zelf ondernemer te kunnen worden en meer vakinhoudelijk te kunnen werken. Hij heeft voor ‘s-Hertogenbosch gekozen vanwege de goede combinatie van werken en wonen. Gert heeft zowel een juridische als een bedrijfskundige opleiding. Vanaf 2015 is Gert eigenaar van kantoor.

Contact opnemen met Gert? Mail naar gertmeijerman@wouwadvocaten.nl