mvdw-logo website2

‘Kennis ontbijt’

Onze reeks bijeenkomsten, waarin wij thematisch ondernemers tijdens een ontbijt op ons kantoor willen informeren over juridische onderwerpen, is in volle gang. De eerste bijeenkomst over contracteren en algemene voorwaarden gaan heeft plaatsgevonden op 3 november jl. Wij hebben een deel van onze kennis kunnen delen met een 20-tal ondernemers, onder het genot van een heerlijk en gezond ontbijt.

Het eerstvolgende kennisontbijt over de potentiele voetangels van internationaal zaken doen wordt gehouden op dinsdagochtend 24 november a.s. Mocht u geïnteresseerd zijn om daarbij aanwezig te zijn, laat ons dat dan even weten:  info@wouwadvocaten.nl.

De derde en laatste sessie van dit jaar alweer vindt plaats op dinsdag 15 december. Deze bijeenkomst zal gaan over de aansprakelijkheid van de statutair bestuurder. Wij zullen u hier later graag nader over informeren.

 

‘Arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd!’

De nieuwe Wet Werk en Zekerheid is een feit. Meijerman van de Wouw advocaten organiseert regelmatig seminars over de veranderingen die deze wet met zich meegebracht heeft. Deze veranderingen zijn ingrijpend.

Wij zijn u graag behulpzaam bij vragen op dit vlak. U kunt zich daarvoor richten tot Niki van Mook.

Als u daarin geinteresserd bent sturen wij u de handout van ons eerdere seminar over dit thema graag even toe. Klik hier om een e-mail te sturen.